vereniging

De vereniging

Onze fotoclub biedt een breed programma met o.a. fotobesprekingen, lezingen, werkgroepavonden, thema-avonden en uitwisselingen met andere fotoclubs. Alles met het doel om je plezier in het fotograferen te vergroten en meer inhoud aan je eigen fotografie te geven.

Fotoclub FWG `t Perspectief beschikt voor deze doelstelling over een specifiek voor de werkgroep ingerichte locatie met veel mogelijkheden en faciliteiten.

De werkgroepen

Bovendien kent Fotoclub FWG `t Perspectief 5 werkgroepen:

1. Werkgroep Landschap, Natuur- en Architectuurfotografie,
2. Werkgroep Model- en Portretfotografie,
3. Werkgroep Macro- en Tabletopfotografie,
4. Werkgroep Digitale Beeldbewerking,
5. Werkgroep Audio-Visuele presentatie

Clubleden kunnen zich hierbij aansluiten wanneer zij zich willen verdiepen in deze takken van fotografie.

Clubavond

De reguliere clubavond is op woensdag. Tijdens deze bijeenkomsten worden vele facetten van de (digitale) fotografie behandeld. Deze clubavond wordt tweewekelijks gehouden in onze studio aan de Zandvaart 5 te Breezand, van 19:30 tot ongeveer 21:30 uur. Na afloop kan er onder het genot van een drankje nog nagepraat worden. Er zijn ongeveer 24 clubavonden per seizoen.

Contributie

De contributie bedraagt € 75,- per jaar. Leden t/m 18 jaar betalen € 37,50- per jaar. Het seizoen loopt van januari t/m december. In de maanden juli en augustus geldt een zomerstop. Lid worden kan altijd, ook lopende het seizoen. Het contributiegeld dient vóór 1 februari te zijn betaald op NL88 RABO 0303 1450 05 t.n.v. FWG `t Perspectief.

Lid worden

Maak je graag foto’s en kijk je graag naar fotowerk van anderen?
Dan is FWG `t Perspectief iets voor jou!

Lid worden van onze fotoclub betekent niet alleen samen het enthousiasme voor fotograferen delen, maar het verruimt ook je blik. Je vindt er een ruimer klankbord voor je eigen prestaties dan alleen in familie- of kennissenkring. Je kunt je foto’s meenemen op de clubavonden waar ze met elkaar worden bekeken en besproken. Ook door het kijken naar fotowerk van anderen kun je inspiratie opdoen en je eigen fotografie verbeteren.

Als je meer informatie wenst, kun je contact opnemen met onze secretaris Ron Mulder, door een e-mail te sturen secretaris@fwgperspectief.nl . Direct lid worden kan ook, dan vul dan het formulier in bij (klik op lid worden in het menu).

Natuurlijk kun je ook altijd vrijblijvend een van onze clubavonden bezoeken. Zie onze agenda. Momenteel verwelkomen wij graag nieuwe leden.

Graag tot ziens bij FWG `t Perspectief!